Ocene o Depanten

 • Luka
  Depanten mi je zelo pomagal pri poškodbi kolena po treningu. Koleno mi je oteklo, zelo me je bolelo, komaj sem premikal nogo. Zahvaljujoč pomoči Depanten sem se po 4 dneh vrnil na delo, saj sem lahko hodil od prvega dne njegove uporabe.
  Depanten
 • Matic
  Imela sem zelo hude bolečine v hrbtu, osteohondroza mi je uničila življenje, kar je v mojih letih zelo pogosto. Moja žena je našla Depanten na internetu. To je bila moja rešitev: prej sem bil vedno zgrbljen in se komaj premikal, zdaj pa je z mano vse v redu. In kar je najpomembneje, bolečine v hrbtu so izginile.
  Depanten
 • Maja
  Ko sem imel poškodbo gležnja, so mi zdravniki rekli, da bo zdravljenje dolgo. Imel pa sem srečo, da sem kupil Depanten in v prvem tednu si je gleženj opomogel, bolečine so izginile, hodim normalno, odpuščen sem bil. Zdaj ga uporablja vsa naša družina: pomaga proti bolečinam v hrbtu in sklepih.
  Depanten
 • Eva
  Sklepi v komolcih in zapestjih so me začeli boleti med nosečnostjo in po porodu niso prenehali. Nemogoče je živeti z majhnim otrokom in bolečimi rokami! Vsaka mama ti bo povedala. Poskušal sem na različne načine, a nič ni pomagalo. Našel sem Depanten in po 3 tednih lahko varno opravljam vsa gospodinjska opravila. sem zadovoljen!
  Depanten
 • Maja
  V srednji šoli je bila diagnosticirana osteohondroza. Od takrat me je strah. Proti strašni bolečini ne morem storiti ničesar – razumeli jo bodo le tisti, ki so jo prestali. Preizkusila sem vse vrste ljudskih metod, kasneje sem od prijateljev izvedela za gel Depanten in se odločila za nakup. Uporabljam ga že 2 meseca in ne poznam bolečin v sklepih.
  Depanten
Uporabniška ocena Depanten
4.3
16